1. Overeenkomst

Door het plaatsen van een bestelling op de website www.takeabreakbeverwijk.nl accepteert u het aanbod van de vestiging van lunchroom Take a Break die in uw postcodegebied levert en gaat u een overeenkomst aan met de betreffende vestiging.
Voor eventuele vragen of opmerkingen dient u zich te richten tot desbetreffende vestiging.

Bij het plaatsen van een bestelling via de webshop worden persoonsgegevens door u verstrekt waar wij zeer zorgvuldig mee omgaan. Deze door u verstrekte gegevens zullen dan ook niet aan derde worden verstrekt .

2. Levering

Voor bezorging van een bestelling staat een minimale bedrag van twintig euro
Er kan besteld worden tot een uur voor sluitingstijd van de vestiging in uw bezorgregio.
Met gewenste levertijden zal zo veel mogelijk rekening worden gehouden , echter drukte in de zaak als mede drukte op de weg kan leiden tot vertraging uiteraard zullen we alles doen om dit te voorkomen .
De tijd van bestellen tot leveren zal maximaal 1,5 uur bedragen.
Het risico voor wat betreft de bestelling gaat over op u nadat de bestelling is geleverd en betaald .

3. Betaling

Voorafgaande betaling is mogelijk op de wijze zoals aangeboden op de bestelsite . Indien de online betaling niet beschikbaar is of u wilt uw bestelling liever bij aflevering contant betalen dan kan dat ook bij de bezorger .
Voor bedrijven is het ook mogelijk om op rekening te bestellen echter de betalingsvoorwaarden dienen wel in acht genomen te worden (betalingstermijn binnen 8 dagen ).

4. Aansprakelijkheid

De totale aansprakelijkheid van lunchroom Take a break wegens een toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst is beperkt tot vergoeding van directe schade tot maximaal het bedrag die in de betreffende overeenkomst staat.
De aansprakelijkheid van Take a Break voor indirecte schade, gevolgschade, gederfde winst is uitgesloten

0